banner ondernemerscollege2.jpg

Kennis van en voor ondernemers

Heb je vragen?


marjanne poppen 40x55

(010) 253 59 00
Marjanne Poppen
Manager
Marketing & Communicatie

Het ondernemerscollege

Baker Tilly is gestart met een nieuw concept: het ondernemerscollege. Hiermee spelen we in op veranderingen, trends en nieuwe technologieën waar ondernemers mee te maken krijgen. Kennis van en voor ondernemers. Kennis delen, daar gaat het om. Gerenommeerde sprekers, zelf ook ondernemer, maken binnen 20 minuten hun punt. Zij nemen ons mee in de trends van vandaag en de wereld van morgen, ze praten ons bij over de economie of ontwikkelingen in de sector of inspireren in leiderschap en ondernemerschap.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. Geen stoffige professoren, maar korte, boeiende colleges van bevlogen sprekers. Colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken staat er een nieuw college online, iedere twee weken is er een andere onderwerp.

Laat je inspireren door het ondernemerscollege!

Banner in website bericht

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?