Banner

Bij ons kun je blijven groeien

Heb je vragen?

Bram van Bokhoven

06-11593007
Bram van Bokhoven
Campus recruiter

Deel je eigen wijsheid

Werken bij Baker Tilly

Geen baan, maar een loopbaan. Dat is wat we je bieden. Baker Tilly is een ambitieuze organisatie met oog voor kwaliteit, die hard aan de weg timmert. Onze medewerkers zijn net zo. Heb je talent, dan wordt dat herkend en gekoesterd.

Baker Tilly is een organisatie waar je jezelf kunt zijn en waar je je snel thuis voelt. Bij ons kun je blijven groeien, jouw professionele en persoonlijke onwikkeling staan voorop. Naast een marktconform salaris, hebben we een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende studiemogelijkheden.

Toekomstige collega's
Maak alvast kennis met enkele van onze medewerkers en lees over hun ervaringen bij Baker Tilly.

martijn

David

Clementine

Marlon

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?