Banner

Een groot netwerk om kennis te delen

Heb je vragen?

Bram van Bokhoven

06-11593007
Bram van Bokhoven
Campus recruiter

Over Baker Tilly

Bij Baker Tilly werken we vanuit 14 vestigingen door heel Nederland. Ruim 900 medewerkers zetten zich in voor onze klanten. Niet alleen om ze te helpen met accountancy en belastingadvies, maar ook met bedrijfsjuridisch advies, employment advisory, IT advisory, risk & performance management en subsidie-audits. Daarmee bieden we de klant een totaalpakket aan bedrijfsadvies aan.

Baker Tilly International
Wij zijn aangesloten bij Baker Tilly International: een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren, gevestigd in 147 landen. We werken nauw samen met de leden van dit netwerk, om kennis met elkaar te delen en internationale klanten nog beter van dienst te zijn. Het netwerk, met meer dan 30.000 medewerkers, behaalde in 2016 een omzet van ruim $3,2 miljard.

Onze klanten
Onze klanten variëren van mkb-bedrijven en grote ondernemingen tot non-profitinstellingen en de publieke sector. Deze klanten zijn werkzaam in verschillende sectoren en segmenten. Baker Tilly heeft veel familiebedrijven als klant. We spelen in op specifieke vraagstukken binnen het familiebedrijf, zodat we deze klanten van onze eigen wijsheid op dit vakgebied kunnen voorzien.

Meer weten of lezen?
Wil je meer lezen over Baker Tilly? Bekijk dan:

Jaarverslag 2015 (PDF)  
Transparantieverslag 2016 (PDF)  

Of ga naar www.bakertillyberk.nl/transparantie en leer ons nog beter kennen!

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?