Banner

Onze merkwaarden vormen een kompas voor onze mensen

Merkwaarden

Wie wij zijn en wat wij doen komt tot uitdrukking in ons merk. De merkwaarden bepalen wat wel en wat niet bij Baker Tilly past. Hiermee is het merk een kompas voor onze mensen en bepalen de merkwaarden het onderscheidend vermogen van onze organisatie. Naar onze klanten, elkaar en de maatschappij.

Icoon1 

Kwaliteit
Essentieel is dat alles wat we doen van goede kwaliteit is. We gaan altijd goed voorbereid te werk en informeren ons diepgaand en breed. Kwaliteit is voor ons de fundamentele waarde en daarmee vormt het de eerste ankerwaarde van ons merkhuis. We geven geen goed bedoeld of academisch advies. We geven advies waar de klant oprecht wat aan heeft.

 Icoon2

Ondernemend
Wij zijn de ondernemer naast de ondernemer. Dat maakt ons succes. We weten zelf wat ondernemen is. Dat zit in ons denken en doen. En in onze aanpak. We zijn ondernemend vanuit optimisme: we zien kansen en verzilveren ze door vlot te handelen. We gaan niet routinematig of juist onbezonnen met vraagstukken om.

 Icoon3

Direct
Wij zijn direct in onze adviezen die we geven. Dat betekent dat we altijd duidelijke taal spreken en realistisch blijven. We geven geen vage adviezen, maar advies gebaseerd op feiten en ervaring. Niet bot, maar direct, zodat de ondernemer altijd weet waar hij aan toe is.

 Icoon4

Verbindend
Wij zijn meer dan alleen betrokken. Verbindend naar de klant, naar elkaar en naar de maatschappij. We zijn oprecht en intuïtief. En doordat we inlevend zijn, weten we de juiste verbindingen te leggen. We halen andere expertises erbij als dat meerwaarde biedt voor de klant.

 Icoon5

Scherpzinnig
Bovenal zijn we scherpzinnig. We dagen uit en geven pragmatische adviezen vanuit een helicopterview. We kijken verder dan het meest voor de hand liggende. Hierdoor leveren we vandaag en morgen de kwaliteit die klanten op koers brengt en houdt. 

 

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Onze vacatures

Ben je op zoek naar een leuke baan die bij je past? Bekijk hier al onze vacatures!

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?