Banner

Binnen het internationale netwerk wordt veel kennis gedeeld

Internationaal netwerk

Baker Tilly is onafhankelijk lid van het internationale netwerk Baker Tilly International. Bij dit netwerk zijn meer dan 160 zelfstandige ondernemingen in meer dan 140 landen aangesloten. Elk kantoor heeft zijn eigen karakter, maar ze lijken wel op elkaar als het aankomt op professionele kwaliteit, cultuur en klantgerichtheid. Baker Tilly International vormt een accountantsnetwerk dat behoort tot de tien grootste van de wereld.

Hoe werkt het netwerk?
Onze aansluiting bij Baker Tilly International heeft een aantal mooie voordelen. We kunnen altijd de hulp inschakelen van de onafhankelijke leden van het netwerk. Dat is bijvoorbeeld handig als lokale expertise nodig is. Onze medewerkers van Baker Tilly coördineren dit proces voor de klant. De leden van het netwerk hebben allemaal hun eigen kennis. Deze kennis wordt met elkaar gedeeld, op bijvoorbeeld conferenties, tijdens webinars en in publicaties. Zo blijven we ontwikkelen en groeien.

Collega Marlon bezocht eind 2015 de Baker Tilly International EMEA Tax Conference in Wenen. Benieuwd naar haar ervaring? Lees dan haar reisverslag. Wil je meer weten over het internationale netwerk? Bekijk dan de website van Baker Tilly International.

Sfeer en cultuur

Bij ons werk je bij kleinschalige vestigingen met veel persoonlijk contact met collega's en klanten. Ook profiteer je van de voordelen van het werken bij een grote organisatie!

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?