Banner

Talent wordt herkend en gekoesterd

Deel je eigen wijsheid

Jezelf blijven ontwikkelen

Baker Tilly is een ambitieuze organisatie die hard aan de weg timmert en waar kwaliteit voorop staat. Onze medewerkers zijn net zo. Niet iedereen binnen Baker Tilly is hetzelfde. Toch lijken we op elkaar. Wat we delen is een eigenzinnig, ondernemend karakter. Samen maken we van kennis wijsheid.

Heb je talent, dan wordt dat herkend en gekoesterd. Je werkt zelfstandig en krijgt snel je eigen klanten, van uiteenlopende aard. Zo kan het voorkomen dat je het ene moment bij een familiebedrijf bent en het volgende moment bij een zorginstelling aan tafel zit. Je bent adviseur, sparringpartner en vertrouwenspersoon.

Blijf jezelf ontwikkelen
Bij Baker Tilly werk je in een stimulerende omgeving. Er is genoeg ruimte om door te groeien binnen onze organisatie. We vinden het erg belangrijk dat je door goede scholing en permanente ontwikkeling tot de top behoort in je vakgebied en de kwaliteit waar maakt die het maatschappelijk verkeer en onze klanten verwachten. Deze ontwikkeling is zowel op vaktechnisch en persoonlijke skills gericht. Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich continue blijven ontwikkelen, hebben we de BTB Academy opgezet. Dit biedt elke medewerker de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische en competentiegerichte cursussen en opleidingen.

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren.