Banner

Niet alleen de andere werkcultuur proeven, maar ook écht ervaren!

Uitwisselingsprogramma

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan? Dan is ons uitwisselingsprogramma wat voor jou!

Medewerkers van Baker Tilly kunnen zich aanmelden voor het uitwisselingsprogramma van Baker Tilly International. Via dit uitwisselingsprogramma is het mogelijk om een aantal maanden naar bijvoorbeeld Afrika, Azië, Australië, Nieuw-Zeeland of Amerika af te reizen. Vanuit het kantoor in Nederland (en in overleg met het kantoor waar je naartoe gaat) krijg je een uitdagende opdracht mee om uit te voeren, zodat je niet alleen de werkcultuur daar proeft, maar ook écht ervaart.

Met dit uitwisselingsprogramma bieden wij onze medewerkers een unieke kans om in het buitenland ervaring op te doen. Zo draagt Baker Tilly bij aan jouw eigen persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling, aan jouw eigen wijsheid. Bovendien is het een mooie gelegenheid om aan je internationale netwerk te bouwen en de internationale zakenwereld beter te leren begrijpen.

De duur van een avontuur in het buitenland is over het algemeen drie maanden. Een aantal collega’s zijn je al voor geweest, naar onder andere Australië, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland. Benieuwd naar zo’n ervaring? Lees dan het reisverslag van Martijn.

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Sfeer en cultuur

Bij ons werk je bij kleinschalige vestigingen met veel persoonlijk contact met collega's en klanten. Ook profiteer je van de voordelen van het werken bij een grote organisatie!

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren.