Banner

Wij nodigen je graag uit voor een gesprek!

Sollicitatieproces

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Naar mensen met hetzelfde DNA als Baker Tilly. Denk je dat we een match zijn en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Solliciteer dan bij Baker Tilly!

Jouw sollicitatie komt binnen bij één van onze recruiters. Afhankelijk van het type vacature waarop je gesolliciteerd hebt (open sollicitatie, stageverzoek of een gerichte vacature), wordt jouw sollicitatie doorgezet naar de desbetreffende vestiging en beoordeeld. Sluit je ervaring en opleiding aan bij onze vacature en matcht jouw ambitie met die van Baker Tilly? Dan nodigen wij jou snel uit voor een kennismakingsgesprek. Op hoofdlijnen ziet het sollicitatieproces er vanaf dat moment als volgt uit: 

1

Eerste oriënterend gesprek
Het eerste oriënterende gesprek vindt plaats op de vestiging waar de vacature is. Het eerste gesprek is vaak met de partner van de vestiging en een (senior) manager. Geen recruiter? Dat klopt. Iedere vestiging heeft een eigen kantoorleiding. Deze kantoorleiding weet zelf het beste wie in het team nodig zijn en maakt graag persoonlijk tijd om kennis te maken met een enthousiaste sollicitant. 

2

Tweede gesprek
Het tweede gesprek gaat meer inhoudelijk over de functie en is vaak met een andere collega vanuit de kantoorleiding. Na afloop van dit gesprek wordt bepaald of je verder in de procedure gaat en in aanmerking komt voor het afnemen van een (e-)assessment.

3

(e-)assessment
Een (e-)assessment meet je persoonlijkheid en capaciteit (intelligentie). Uiteraard is deze zo objectief mogelijk.

4

Arbeidsvoorwaarden
Is je (e-)assessment positief beoordeeld? Dan doen we jou een voorstel en volgt het arbeidsvoorwaardengesprek.

5

Succesvolle carrière
Hopelijk volgt na het arbeidsvoorwaardengesprek de start van een succesvolle carrière bij Baker Tilly!

Wil je liever eerst een oriënterend gesprek met één van onze recruiters voordat je besluit te solliciteren? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Bram van Bokhoven of Jaqueline Verweij.

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren.