Banner

Ons pakket met arbeidsvoorwaarden is dik in orde

Arbeidsvoorwaarden

Het arbeidsvoorwaardenpakket bij Baker Tilly is dik in orde. Dat blijkt ook keer op keer uit de medewerkertevredenheidsonderzoeken die wij regelmatig houden onder onze medewerkers. Met name de flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis of op een andere vestiging te werken vallen in de smaak.

Onze selectieprocedure voorafgaand aan je indiensttreding is uitgebreid (gesprekken, assessment, et cetera). Op die manier krijgen we een goed beeld van je ambities en verbeterpunten. 

Het totale pakket aan arbeidsvoorwaarden bestaat naast een marktconform salaris ook uit: 

  • 32 verlofdagen bij een volledig dienstverband van 40 uur
  • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
  • een cafetariamodel dat je onder meer de mogelijkheid biedt om verlof aan te kopen of te verkopen
  • een reiskostenvergoeding of de mogelijkheid tot deelname aan onze leaseregeling met een geringe eigen bijdrage. Wij hebben twee standaard company cars rondrijden: de Mazda 2 of de Fiat Grande Punto. Ook een auto naar eigen keuze is mogelijk. Reiskostenvergoeding, standaard company car of auto naar eigen keuze is afhankelijk van je functieniveau.
  • 100% vergoeding van je studiekosten en we vergoeden de helft van je studie-uren
  • 8 1/3% vakantiegeld van je jaarsalaris
  • iPhone en MacBook, afhankelijk van de inhoud van je functie

Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden in combinatie met één van onze vacatures? Neem dan contact op met Bram van Bokhoven of Jaqueline Verweij. Je kunt ook de specifieke arbeidsvoorwaarden voor student, starter en professional bekijken:

 

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren.