Banner

Onze collega's zijn toegankelijk en bereidwillig om te helpen

Heb je vragen?

Bram van Bokhoven

06-11593007
Bram van Bokhoven
Campus recruiter

Kennismaken met collega's

Werken bij Baker Tilly is werken in een inspirerende omgeving. Uit ons meest recente medewerkertevredenheidsonderzoek blijkt dat we hoog scoren op flexibiliteit in werktijden en de vrijheid in de uitvoering van het werk. Onze medewerkers zijn vooral tevreden over de samenwerking met collega’s, de bereidwilligheid om te helpen en de kwaliteit en toegankelijkheid van hun direct leidinggevenden. Daarnaast biedt Baker Tilly een collegiale sfeer, goede bedrijfsmiddelen en is het doel van het werk voor de medewerker duidelijk. Maak kennis met een aantal van onze medewerkers en lees hun ervaringen bij Baker Tilly:

Marlon

Clementine

David

martijn

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren.