Banner

Onze mensen delen graag hun wijsheid met jou

Heb je vragen?

Bram van Bokhoven

06-11593007
Bram van Bokhoven
Campus recruiter

Stage

Vordert je studie gestaag en ben je op zoek naar een interessante leer- en werkomgeving voor een stageplaats? Zoek je naar een inspirerende omgeving waar je alles uit jezelf kunt halen? Kies dan voor een stage bij Baker Tilly. Onze mensen delen graag hun wijsheid met je. Baker Tilly biedt je de mogelijkheid om je stage in te vullen op de manier die bij jou en je opleiding past.

Vanaf het begin van je stageperiode draai je mee met collega's zodat je een goed beeld krijgt van de praktijk. Daarnaast ga je ook zelfstandig aan de slag. Een mooie gelegenheid om te kijken of jij je in de ambities en merkwaarden van onze organisatie herkent. Zowel voor HBO als WO studenten bieden we passende stages, of je nu een afstudeerstage wilt lopen in je laatste jaar of een meeloopstage in je 2e of 3e jaar, bij Baker Tilly zijn er genoeg mogelijkheden. Blijkt tijdens de stageperiode dat onze ambities met elkaar matchen, dan bestaat de mogelijkheid dat je na afronding van je studie een dienstverband krijgt aangeboden.

Ben je benieuwd naar de stagemogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen snel contact met jou op. Heb je vragen of wil je direct solliciteren op een stage?


Neem dan contact op met onze campus recruiter: 

Vera Hacquier
T: (010) 2535900
E: v.hacquier@bakertilly.nl

Om dit formulier zo overzichtelijk mogelijk te houden, zijn slechts een beperkt aantal velden verplicht. Uiteraard is het wel zo dat hoe meer je invult, hoe beter Baker Tilly Berk je reactie in behandeling kan nemen.

   
   
   
   
   
 

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren.