Banner

Werkstudenten draaien bij ons mee in de praktijk

Heb je vragen?

Bram van Bokhoven

06-11593007
Bram van Bokhoven
Campus recruiter

Werkstudent

Ben je op zoek naar een bijbaan waarmee je een praktische basis kunt leggen onder de theorie die je meekrijgt vanuit je studie? Kies dan voor een bijbaan bij Baker Tilly. Naast stageplekken en duale leerplekken, bieden wij binnen onze organisatie ook ruimte aan werkstudenten. Onze mensen delen graag hun wijsheid met je. Deel jij jouw wijsheid met ons? Baker Tilly biedt jou de mogelijkheid om je bijbaan in te vullen op de manier die bij jou en je opleiding past.

Werkstudenten draaien bij ons mee in de dagelijkse praktijk. Op die manier doe je waardevolle werkervaring op naast je studie. Het geeft je daarnaast de kans je te oriënteren op de arbeidsmarkt en erachter te komen hoe jouw droombaan eruit moet komen te zien in de toekomst. 

Flexibel
Als werkstudent krijg je een flexibel contract aangeboden, waarbij je, uiteraard in samenspraak met ons, bepaalt wanneer je komt werken. Zo kan het voorkomen dat je in jouw tentamenperiode minder werkt en in bijvoorbeeld een vakantieperiode meer uren maakt. Zo kun je je tijd buiten je studie dus optimaal benutten voor een baan. Is je werkstudent periode van beide kanten goed bevallen, dan kijken we graag samen met jou of we je een passende baan kunnen bieden na je studie. Heb je interesse in een werkstudent-bijbaan bij ons? Vul dan het formulier hieronder in en wie weet heb jij straks de ideale baan naast je studie! 

Heb je vragen?
Neem dan contact op met onze campus recruiter: 

Vera Hacquier
T: (010) 2535900
E: v.hacquier@bakertilly.nl

Contact

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?