Banner

Van zowel HBO als WO-studenten worden de collegegelden vergoed

Heb je vragen?

Bram van Bokhoven

06-11593007
Bram van Bokhoven
Campus recruiter

Duaal studeren

Veel Baker Tilly collega’s studeren. Zij volgen de duale studie tot RA aan Nyenrode of zijn bezig met hun post Master RA of post Bachelor AA. Maar ook duale HBO-studenten die de studie accountancy volgen, kunnen bij ons hun carrière beginnen.

HBO en WO
Duaal studeren heeft als voordeel dat je de geleerde theorie direct kunt toepassen in de praktijk. Zo doe je in een vroeg stadium van je carrière al veel ervaring op. Gemiddeld genomen werken HBO-studenten bij Baker Tilly Berk met een 24-uurs contract. Dit betekent dat er ruimte is voor drie dagen werken en twee dagen studie. WO-studenten gaan één dag per week naar de universiteit en werken vier dagen. Van zowel HBO als WO-studenten worden de collegegelden vergoed.

Mentorschap duaal studeren
Bij Baker Tilly hechten we belang aan ontwikkeling. Een van de belangrijkste speerpunten hierbij is goede begeleiding. Daarom wordt iedere duale student gekoppeld aan een mentor. De mentor is je eerste aanspreekpunt. Hij of zij maakt je wegwijs binnen de organisatie, begeleidt je bij je werkzaamheden en biedt waar nodig een helpende hand.

Wil jij jouw carrière beginnen bij een ambitieuze organisatie waarin kwaliteit, toegankelijkheid en hulpvaardigheid naar elkaar én de klant voorop staan? Vul dan het open sollicitatieformulier in en wie weet zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel om jouw mogelijkheden door te nemen.

Heb je vragen over duaal studeren of wil je meer informatie over het werken bij Baker Tilly? Neem dan contact met ons op.

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren.