Banner

Ben jij klaar voor de overstap?

Heb je vragen?

Bram van Bokhoven

06-11593007
Bram van Bokhoven
Campus recruiter

Arbeidsvoorwaarden starter

Je wilt starten op de arbeidsmarkt en natuurlijk goed beginnen. Wij begrijpen dat en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt bij Baker Tilly. Naast een marktconform salaris en een company car, is er in ons arbeidsvoorwaardenpakket veel aandacht voor de balans werk-privé. Daarom bieden wij je een marktconform salaris.

Het arbeidsvoorwaardenpakket bij Baker Tilly is zeer compleet. Uiteraard bieden we je een marktconform salaris en het gebruik van een mooie company car. Wij helpen jou je talent verder te ontwikkelen en jij helpt ons door onze klanten hiervan te laten profiteren. Kortom, slimme start maken? Kies voor Baker Tilly!

Ons pakket aan arbeidsvoorwaarden bestaat onder andere uit:

  • 32 verlofdagen bij een volledig dienstverband van 40 uur
  • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
  • een cafetariamodel met de mogelijkheid tot aan- en verkoop van verlofdagen
  • een reiskostenvergoeding of afhankelijk van het functieniveau de mogelijkheid tot deelname aan leaseregeling met geringe eigen bijdrage. Je kunt kiezen uit twee company cars: de Mazda 2 of de Fiat Grande Punto
  • Vergoeding van je studiekosten voor 100% en we vergoeden ook de helft van je studie-uren
  • 8 1/3% vakantiegeld van je jaarsalaris
  • Iphone en MacBook, afhankelijk van de inhoud van je functie.

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren.