Banner

Flexibele werktijden en thuiswerken

Arbeidsvoorwaarden professional

Je bent al een aantal jaren actief op de arbeidsmarkt en je wilt een overwogen overstap maken. Wij begrijpen dat en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je snel thuis voelt bij Baker Tilly. Naast een marktconform salaris en een company car, is er in ons arbeidsvoorwaardenpakket veel aandacht voor de balans werk-privé. We bieden je standaard 32 verlofdagen en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen. Ook thuiswerken en flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden. Kiezen voor Baker Tilly is kiezen voor jezelf!

Ons pakket aan arbeidsvoorwaarden bestaat onder andere uit: 

  • 32 verlofdagen bij een volledig dienstverband van 40 uur
  • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
  • een cafetariamodel met de mogelijkheid tot aan- en verkoop van verlofdagen
  • een reiskostenvergoeding of afhankelijk van het functieniveau de mogelijkheid tot deelname aan leaseregeling met een geringe eigen bijdrage. Je kunt kiezen uit twee company cars: de Mazda 2 of de Fiat Grande Punto. Vanaf het niveau van opdrachtleider behoort ook een eigen keuze lease-auto tot de mogelijkheden
  • vergoeding van je studiekosten voor 100% en we vergoeden ook de helft van je studie-uren
  • 8 1/3% vakantiegeld van je jaarsalaris
  • iPhone en MacBook, afhankelijk van de inhoud van je functie

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren.