banner vervolg_werken_bij_05A.jpg

Op zoek naar een baan als btw adviseur?

Vakgebieden

"Als btw-adviseur geef je niet alleen advies. Het gaat ook om het proces eromheen. Hoe werken bepaalde transacties btw-technisch uit? En hoe is en blijft de klant in control?" 
(Jayant Rakhan ~ partner btw)

btbSpeakBubble.png

Btw-vacature

De btw-positie van de klant optimaliseren en de btw-risico’s met betrekking tot de onderneming van de klant wegnemen. Dat zijn in kern de werkzaamheden van een btw-adviseur.


De btw-adviseur van nu
Steeds meer vakgebieden worden geconfronteerd met nieuwe technologieën en informatievoorzieningen. Ook binnen de btw zien we dit terug. Het is daarom belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn. Tegelijkertijd ligt daar de grootste uitdaging. Het systeem doet zijn werk wel, maar wat is jouw creatieve input? Wat is jouw toegevoegde waarde? Dat is waar het om draait! 

Kansen bij Baker Tilly
Werk je in de Btw-adviesgroep bij Baker Tilly? Dan ga je aan de slag met btw-advies op verschillende vakgebieden. Van internationaal ondernemen en vastgoed tot overheden en zorg. Deze allround positie komt voort uit onze overtuiging dat dynamiek en flexibiliteit nodig zijn om te groeien en om tot de beste resultaten te komen. Je kunt zelfstandig als sparringpartner van de klant optreden. En als blijkt dat je affiniteit hebt met een van de vakgebieden? Dan is er altijd de mogelijkheid om je hierin te specialiseren. Bekijk hieronder welke btw vacatures momenteel openstaan bij ons.

Vacatures

Resultaten 1 tot 3 van 3

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen.