Banner

Snel bij de klant aan tafel

Vakgebieden

“Het is aan jou. Als jij wilt groeien en de inzet hiervoor toont, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij stimuleren ontwikkeling en bieden je volop mogelijkheden.”
(Peter Polman ~ partner belastingadviseur)

btbSpeakBubble.png

Belastingadviseur vacature

Als belastingadviseur houd je je niet alleen bezig met belasting besparen. Je adviseert de klant op alle fronten, zodat deze daar zelf geen omkijken naar heeft. Bij Baker Tilly betekent dit dat je belastingadvies geeft aan een divers aantal bedrijven. Van (familie)bedrijven tot (inter)nationaal opererende ondernemingen en instellingen.

De belastingadviseur van nu
Belastingregels worden voortdurend aangescherpt en gewijzigd. Zeker de laatste jaren is er een toename in het aantal regels. Bovendien zijn er steeds meer organisaties die zich met de lokale wetgeving bemoeien. Het resultaat: een complexe belastingwereld die aan de lopende band aan verandering onderhevig is. Dit vraagt om een scherpzinnige houding van een belastingadviseur. Je moet flexibel zijn en kunnen inspelen op een steeds veranderende werkomgeving.

Kansen bij Baker Tilly
Bij Baker Tilly zijn je werkzaamheden als belastingadviseur allround. Je zit niet alleen maar achter een bureau met belasting en cijfers te werken. Je komt al snel met de klant aan tafel te zitten. Dat geeft je de ruimte om in een vroeg stadium van je carrière bij Baker Tilly de praktijk in te gaan en te groeien. Spreekt dit jou wel aan? Kijk dan hieronder welke vacatures belastingadviseur momenteel bij ons openstaan.

Vacatures

Resultaten 1 tot 14 van 14

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Sollicitatieproces

Heb je je sollicitatie opgestuurd? Lees hier hoe het verdere proces verloopt.