Banner

Werken als vertrouwenspersoon en adviseur van de ondernemer

Accountant vacature

Accountant bij Baker Tilly ben je niet zomaar. Dat vraagt het nodige van jou als persoon. Het is van belang dat je niet van ‘half werk’ houdt. Kwaliteit leveren in je werk is een vereiste. En om die kwaliteit te leveren ga je ook tot het uiterste. Je beheerst de wet- en regelgeving en werkt vanuit de daaraan ten grondslag liggende principes. Je bent professioneel kritisch, met oog voor details. Je weet je boodschap helder te formuleren en onderbouwt je standpunten met feiten. Daarom kun je die ook altijd verdedigen als het nodig is, met een rechte rug. In je rol als accountant verwachten wij ook veel betrokkenheid bij de omgeving waarvan je deel uitmaakt. Wij hechten bijvoorbeeld veel belang aan inzet voor lokale initiatieven en andere maatschappelijke functies.

Publiek belang voorop
Als accountant bij Baker Tilly heb je volop ruimte om het vak uit te oefenen zoals het bedoeld is. Het bijzondere van ons vak is dat je enerzijds als accountant primair het publiek belang dient door financiële informatie te controleren en daarmee het vertrouwen van gebruikers te vergroten. Anderzijds ben je ook de vertrouwenspersoon en adviseur van de ondernemer. Daar waar klantbelang en publiek belang conflicteren, wint altijd het publiek belang. Dat is immers de bestaansgrond van het accountantsberoep.

Om deze functies goed te kunnen vervullen willen we tijdens het sollicitatieproces voor de vacature accountant zo veel mogelijk informatie en ervaringen uitwisselen om samen te beoordelen of je over de eigenschappen beschikt om deze uitdagende combinatie goed te kunnen invullen.

Wil jij aan de slag als accountant bij Baker Tilly? Wij bieden volop mogelijkheden voor accountants op diverse niveaus. Of je nu starter bent of al de nodige jaren werkervaring hebt opgedaan als accountant. Wij bieden je een interessante werkomgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Bekijk onze accountancy vacatures hieronder:

Vacatures

Resultaten 1 tot 15 van 49

Onze vacatures

Ben je op zoek naar een leuke baan die bij je past? Bekijk hier al onze vacatures!

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen.