Banner

Wij schakelen snel en zorgen voor het gewenste resultaat voor onze klanten

HR Vacature

Bij Baker Tilly Employment Advisory help je organisaties bij het ontwikkelen, uitvoeren en beheersbaar houden van hun eigen personeelsbeleid zodat dit positief bijdraagt aan de ambities en de resultaten van de organisatie.

HR van nu
De focus voor ondernemers ligt op het ontwikkelen van de producten of diensten van de organisatie. Een visie op het personeelsbeleid schiet er daardoor steeds vaker bij in. En de behoefte aan ondersteuning op het gebied van HR, arbeidsrecht, loonheffingen en salarisadvies wordt door werkgevers steeds vaker ad hoc ingehuurd. Jij ziet er dan ook uitdaging in om werkgevers te helpen met hun personeelsbeleid. Door dagelijkse werkzaamheden uit handen te nemen en door een beleid voor de toekomst te ontwikkelen.

Kansen bij Baker Tilly
Het uitvoeren van HR-werkzaamheden doen wij vanuit de gedachte dat de Human Capital van een organisatie mee moet groeien met de ambities van de organisatie. Hiervoor zetten wij ons eigen human capital in. Zij maken werk van de mensen van de klant. Nu en in de toekomst. We zijn op zoek naar pragmatische, gedreven, no-nonsense professionals. We schakelen snel en zorgen voor het gewenste resultaat voor onze klanten.

Vacatures

Resultaten 1 tot 3 van 3

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen.