Banner

Op onze vestigingen zijn de korte lijnen en informele sfeer direct voelbaar

Salarisadministratie vacature

Volledige salarisverwerkingen, het controleren van de gegevens in de personeelsadministratie en een journaalpost opstellen. Een greep uit de werkzaamheden die je als salarisadministrateur kunt uitvoeren.

Salarisadministratie van nu
Voor veel ondernemingen is de salarisadministratie een tijdrovende en kostbare klus. Voor onze salarisadministrateurs is het juist een dagelijkse routine, waardoor we de klant een hoop werk uit handen kunnen nemen. Hiervoor werken we onder meer met speciale software. Deze digitalisering vraagt regelmatig om een nieuwe aanpak van een salarisadministrateur, omdat de ontwikkelingen nooit stil staan. Datzelfde geldt voor de continu veranderende wet- en regelgeving van bijvoorbeeld loonheffing en sociale zekerheid. Als salarisadministrateur kun je hier goed op inspelen.

Kansen bij Baker Tilly
Bij Baker Tilly bieden we je als salarisadministrateur een goede balans tussen enerzijds nauwkeurig, cijfermatig werken en anderzijds persoonlijke contacten met collega’s en klanten. Dit doe je vanuit een van onze vestigingen, waar korte lijnen en een informele sfeer direct voelbaar zijn. En de klanten? Die variëren van bedrijven met enkele werknemers tot organisaties met wel duizend mensen in dienst. Wij bedienen zowel lokale als internationale bedrijven. Een uitdagende taak om de salarisadministratie voor uit te voeren! Bekijk snel hieronder welke vacatures salarisadministratie momenteel openstaan bij ons.

Vacatures

Resultaten 1 tot 2 van 2

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Sfeer en cultuur

Bij ons werk je bij kleinschalige vestigingen met veel persoonlijk contact met collega's en klanten. Ook profiteer je van de voordelen van het werken bij een grote organisatie!

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen.