Banner

Werken in het arbeidsrecht vraagt om een actieve houding

Arbeidsrecht vacature

Als arbeidsrechtjurist maak je deel uit van Baker Tilly Employment Advisory. Employment Advisory helpt organisaties vanuit verschillende specialismen bij het ontwikkelen, uitvoeren en beheersbaar houden van hun personeelsbeleid.

Arbeidsrecht van nu
Werken als arbeidsrechtjurist vraagt om een actieve houding. Niet alleen een actieve houding bij begeleiding van de klant (meedenken, out-of-the-box adviseren), maar ook in het zelf up-to-date blijven, zodat je de klant kunt informeren over de voortdurend veranderende wet- en regelgeving. Wat zijn de gevolgen daarvan voor de klant en hoe kan de klant daar het beste op anticiperen? Binnen Employment Advisory houd jij je hier als specialist in het arbeidsrecht mee bezig.

Kansen bij Baker Tilly
Bij veel ondernemers staat het ontwikkelen en/of verstrekken van producten en/of diensten, alsmede de groei van de organisatie voorop. Hierdoor wil de kennis van en het inzicht in het arbeidsrecht weleens achterblijven. Bij Baker Tilly Employment Advisory staan we de werkgever hierin actief bij. Dit doen wij vanuit de gedachte dat een organisatie met gedegen kennis over de actuele stand van zaken zich -conform ambities- het beste kan ontwikkelen en/of groeien. Dit geldt ook binnen onze eigen organisatie. Kom je bij ons werken, dan krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Klinkt jou dit goed in de oren? Kijk dan hieronder voor onze vacatures arbeidsrecht.

Vacatures

Resultaten 1 tot 1 van 1

Sollicitatieproces

Heb je je sollicitatie opgestuurd? Lees hier hoe het verdere proces verloopt. 

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen.