Banner

Wij zijn een van de weinige ondernemingen die zowel IT audit als IT consultancy aanbieden

IT Advisory vacature

Binnen de IT Advisory houd je je enerzijds bezig met het oordelen over de geautomatiseerde informatievoorziening en/of het beheer hiervan. Anderzijds adviseer je klanten op het gebied van automatisering. Hierbij help je bij het maken van de juiste keuzes bij strategie, selectie, implementatie, beheer/outsourcing en managementinfo.

IT Advisory van nu
Vanzelfsprekend ben je op de hoogte van laatste technologische ontwikkelingen. Niet omdat het moet, maar omdat daar je interesse ligt. Bij ons kom je in een jong team terecht. Voor veel van onze werkzaamheden zijn nog geen gebaande paden. Het is daarom belangrijk dat je actief meedenkt en er niet voor terugschrikt om met iets nieuws aan de slag te gaan.

Kansen bij Baker Tilly
Wij zijn een van de weinige ondernemingen die zowel IT audit als IT consultancy aanbieden. Dus beide werkzaamheden in één unit. Op deze manier kunnen collega’s zich breed ontwikkelen en kunnen we ons onderscheiden op de markt. Wil je jezelf uiteindelijk toch specialiseren? Dan is dat ook geen probleem. De IT Advisory is een snelgroeiend team, waardoor je zelf ook kans hebt om te groeien.

Vacatures

Resultaten 1 tot 7 van 7

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Sollicitatieproces

Heb je je sollicitatie opgestuurd? Lees hier hoe het verdere proces verloopt.