Banner

In de zorg komt steeds meer een bedrijfsmatige aanpak centraal te staan

Financieel adviseur zorg vacature

Als financieel adviseur zorg geef je advies aan zorgaanbieders en gezondheidsinstellingen. Je bent een spin in het web en moet daarom goed kunnen schakelen tussen diverse interne en externe stakeholders.

De financieel adviseur in de zorg van nu
In de zorg komt steeds meer een bedrijfsmatige aanpak centraal te staan. We krijgen vaker te maken met het uitvoeren van een kostprijsanalyse, uitdenken van meerjarenscenario’s en het opstellen van businesscases voor de klant. Dat vraagt van een financieel adviseur in de zorg om ook meer bedrijfsmatig te werk te gaan. Waar eerst vooral achteruit werd gekeken, is het nu belangrijk om vooruit te kijken.

Kansen bij Baker Tilly
Bij Baker Tilly Berk staat een persoonlijke benadering voorop. Dit doen we onder meer door gerichte coaching bij opdrachten. Zodra je als financieel adviseur zorg in dienst treedt, word je gekoppeld aan een senior. Met deze mentor deel je kennis en kijk je naar het uit te voeren werk, zodat je kunt verbeteren, ontwikkelen en groeien. Kennis is de achilleshiel van onze organisatie. Wij zijn dan ook de drijvende kracht achter Zorgkennis.net waar u zorgkennis kunt brengen én halen!

Vacatures

Resultaten 1 tot 1 van 1

Sollicitatieproces

Heb je je sollicitatie opgestuurd? Lees hier hoe het verdere proces verloopt. 

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen.