Banner

Bij ons staan open cultuur en directe communicatie, zowel onderling als met de klant, centraal

Vakgebieden

“Binnen Corporate Finance zijn er genoeg trainingsmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. We richten ons eerst op training on the job. Daarna is er ruimte voor persoonlijke training.”
(Lorijn van Leersum ~ partner)

btbSpeakBubble.png

Corporate Finance vacature

Ga jij voor een van onze Corporate Finance vacatures? Dan kies je voor een veelzijdige werkomgeving, waarin een open cultuur en directe communicatie, zowel onderling als met de klant, centraal staan.

Aan de slag bij Corporate Finance
Corporate Finance gaat natuurlijk over fusies en overnames en financieringsvraagstukken. Maar bij Baker Tilly gaat het om veel meer: onze klanten komen met brede adviesvragen. Je krijgt als adviseur bij Baker Tilly dan ook te maken met uiteenlopende werkzaamheden zoals bedrijfswaarderingen, het opstellen van businessplannen, contracten opstellen, bedrijven helpen die in zwaar weer verkeren en het uitvoeren van marktanalyses.

Kansen bij Baker Tilly
Baker Tilly Corporate Finance onderscheidt zich door met kleine projectteams te werken aan zeer afwisselende vraagstukken. Uiteraard hoef je niet overál zelf een antwoord op te hebben: je werkt regelmatig samen met collega’s van andere kantoren of binnen Baker Tilly International, een netwerk van onafhankelijke accountants- en advieskantoren in meer dan 130 landen. Kijk hieronder voor een vacature Corporate Finance die bij jou past!

Vacatures

Resultaten 1 tot 3 van 3

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen.