Banner

Wil jij je eigenwijsheid vertalen naar een waardevol advies voor onze klanten?

Vakgebieden

"Ben je afgestudeerd in de accountancy of de bedrijfskunde en wil jij je graag specialiseren op het onderwerp subsidies, kies dan voor Baker Tilly en wij leiden je intern op tot subsidy compliance adviseur." 
(Barry Damen ~ partner accountant)

btbSpeakBubble.png

Subsidy Compliance vacature

Wil jij subsidieverstrekkers en subsidieontvangers helpen en ondersteunen met de juiste verantwoording van een subsidietraject? Wil jij je eigenwijsheid vertalen naar een waardevol advies voor onze klanten? Ga dan aan de slag als adviseur bij Baker Tilly Subsidy Compliance!

Kansen bij Baker Tilly
Als adviseur bij Baker Tilly Subsidy Compliance kom je over de vloer bij subsidieverstrekkers zoals de (rijks)overheid en ‘global donors’ waaronder de Verenigde Naties, de Europese Commissie en de Wereldbank. En vanzelfsprekend behoren ook de subsidieontvangers tot onze opdrachtgevers. Wie onze opdrachtgever ook is, je beoordeelt of de subsidie op een juiste manier is besteed, verstrekt en verantwoord.

De rol van de subsidie compliance adviseur
Als subsidy compliance adviseur ben jij dé specialist als het gaat om het verantwoordingstraject van subsidies. Je verdiept je in allerlei subsidieregelingen en hebt een sterke adviesrol. Ben jij iemand die zich graag vastbijt in een onderwerp en wil jij je ontwikkelen in de diepte? Dan is de rol van subsidy compliance adviseur jou op het lijf geschreven. Bekijk hieronder onze subsidy compliance vacatures.

Vacatures

Resultaten 1 tot 1 van 1

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Sfeer en cultuur

Bij ons werk je bij kleinschalige vestigingen met veel persoonlijk contact met collega's en klanten. Ook profiteer je van de voordelen van het werken bij een grote organisatie!