Banner

"Bij Baker Tilly Berk zijn de lijnen kort, zo zijn we de klant snel van dienst."

Clementine Prins 40x55

Clementine
Manager salarisadministratie
In dienst: 1 maart 2003

Clementine is salarisadministrateur

“Wil je echt het vak van salarisadministrateur leren, dan moet je bij Baker Tilly Berk komen werken! Wij bedienen klanten uit alle werelddelen met alle soorten salarisverwerkingen die daarbij horen. De dienstverlening zelf wordt steeds internationaler, de buitenlandse werknemers en werkgevers vragen meer ondersteuning dan de lokale werkgevers. Buitenlandse werkgevers weten vaak niet hoe het hier zit met belasting, sociale zekerheid en arbeidsrecht. Daarom is belangrijk om je goed te kunnen verplaatsen in verschillende culturen; naast dat je cijfermatig, accuraat en vaktechnisch sterk moet zijn, zijn communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen een must.

Op de salarisafdeling heb je te maken met pieken en dalen. Zitten we midden in het loonproces, dan bestaan mijn werkzaamheden voornamelijk uit het controleren en monitoren van alle salarisverwerkingen. In rustigere periodes onderhoud ik veel contact met de klant. Bij Baker Tilly Berk zijn de lijnen kort, daardoor kunnen we een klant snel van dienst zijn. En omdat we meerdere specialismen in huis hebben kunnen we een zo compleet mogelijke dienst aanbieden.”

Bekijk hier alle salarisadministratie vacatures

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?