Banner

"Op uitwisseling gaan is een onvergetelijke ervaring die je veel goeds brengt."

Martijn van der Voort 40x55

Martijn
Junior manager RA
In dienst: 1 september 1999

Martijn ging op uitwisseling

“Het is bij Baker Tilly Berk mogelijk om op secondment (uitwisseling) te gaan naar een andere lidfirma binnen het Baker Tilly International netwerk. Vorig jaar heb ik de kans gegrepen om voor drie maanden naar Staples Rodway gegaan, een Baker Tilly International member firm in Auckland, Nieuw-Zeeland. Het grootste deel van mijn secondment heb ik ingevuld op de afdeling ‘business advisory’, ofwel de samenstelafdeling. Hier heb ik diverse jaarrekeningen opgesteld en de bijbehorende aangiftes en vennootschapsbelasting ingevuld.

Ik vond het opvallend dat bij Staples Rodway het onderhouden van klantcontacten voor het overgrote deel is voorbehouden aan de partners, terwijl je daar bij Baker Tilly Berk al snel, ook als starter, mee aan de slag gaat.

Het belangrijkste leerpunt voor mij was om mezelf, in een andere omgeving en cultuur, verder te ontwikkelen op zowel vaktechnisch en persoonlijk vlak. Op secondment gaan is een onvergetelijke ervaring die je veel goeds brengt!"

Bekijk hier alle acountant vacatures

 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen. 

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren.