Banner

"De buitenlandse collega's van het internationale netwerk zijn erg toegankelijk."

Marlon Nieuwhuis 40x55

Marlon
Junior belastingadviseur
In dienst: 1 januari 2013

Marlon maakt kennis met het internationale netwerk

"In december 2015 heb ik deelgenomen aan de Baker Tilly EMEA (Europe, Middle East and Africa) Tax Conferentie 2015 in Wenen. Het was mijn eerste conferentie en ik kende enkel een aantal buitenlandse collega’s van naam door eerder e-mailcontact of van verhalen van mijn collega’s. Het is fijn dat ik in Wenen zo veel collega’s persoonlijk heb kunnen ontmoeten en een beter beeld heb kunnen krijgen van het internationale netwerk van Baker Tilly. Nu zal ik nóg sneller contact opnemen met collega’s bij huidige of toekomstige projecten.”

De conferentie
“Een belangrijk doel van de conferentie is om het netwerk van collega’s te versterken en/of uit te breiden. Het programma heeft hier goed aan bijgedragen. Zo heb ik deelgenomen aan een sub meeting waar ik de kans kreeg om kennis uit te wisselen over mijn interesses. Ook hebben verschillende plenaire sessies en presentaties plaatsgevonden en waren er meer informele en sociale activiteiten in de avond. Hierdoor waren er genoeg momenten om elkaar te leren kennen.”

Terugblik
“Ik kijk positief terug op de conferentie. Ik heb veel nieuwe collega’s ontmoet en de sfeer was erg goed. Ik was één van de jongste deelnemers en voor velen een nieuw gezicht, gelukkig waren de buitenlandse collega’s erg toegankelijk. Ik ben ervan overtuigd dat het netwerken van de afgelopen dagen drempelverlagend zal werken bij het huidige internationale project dat ik coördineer en ook bij de toekomstige samenwerking met buitenlandse collega’s. Leuk om te zien dat we deel uitmaken van zo’n professioneel, groot en betrokken internationaal netwerk!”

Bekijk hier alle belastingadviseur vacatures

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen.