banner vervolg_werken_bij_06A.jpg

Onze accountmanagers zorgen voor de beste match op de vraag van de klant

Vakgebieden

“Juist door onze snelle groei van de afgelopen periode, kunnen wij onszelf inzetten op onze kwaliteiten en vormen een hecht team. Deze groei stelt ook jou instaat om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling.”
(Barry Damen ~ partner accountant)

btbSpeakBubble.png

Interim Financials vacature

Baker Tilly Interim Financials vervult de tijdelijke capaciteitsbehoefte bij (rijks)overheden, not-for-Profitorganisaties en profit-bedrijven. Als accountmanager match je Interim Financials voor tijdelijke projecten voor uiteenlopen periodes van één week tot een jaar.

Als accountmanager aan de slag bij Interim Financials
Onze opdrachtgevers kiezen steeds vaker voor tijdelijke ondersteuning, bijvoorbeeld om een zwangerschapsverlof te overbruggen of wanneer tijdelijk aanvullende kennis of capaciteit nodig is. Vanuit onze basis, een kennisorganisatie, delen wij graag onze eigen wijsheid, bieden wij onze interim financials veel begeleiding en delen wij graag onze vaktechnische kennis graag met hen. Vanuit onze groeiende pool van Interim Financials zorgen onze accountmanagers voor de beste match op de vraag van de klant.

Kansen bij Baker Tilly
Hoewel Baker Tilly al meer dan 100 jaar bestaat, is Interim Financials nog een relatief jong onderdeel van onze advisory tak. Dat betekent dat je nog veel ‘met je voeten in de klei’ zult staan en zelfstandig aan de slag gaat. Ben jij ondernemend, heb jij ervaring als accountmanager en affiniteit met finance? Schrikken ‘opgestroopte mouwen’ jou niet af? Kijk dan snel hieronder voor de vacatures Interim Financials die we momenteel open hebben staan!

Ben je zzp'er en wil je aan de slag in een interim functie? Kijk dan op de website van Interim Financials.

Vacatures

Resultaten 1 tot 1 van 1