Banner

"Er is veel aandacht voor de mensen achter de cijfers."

David 40x55

David
Werkstudent
Beginnend ass. accountant
In dienst: 1 september 2015

David combineert studie met werken

David van der Linden studeert economie en rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Vanwege deeltijdstudie is er geen aanwezigheidsplicht. Zo kan David de colleges terugkijken wanneer hij wil en tijd maken om 24 uur in de week te werken bij Baker Tilly Berk.

Wisselwerking accountancy en juridische zaken
“Ik ben een beetje een vreemde eend in de bijt, maar wel op een positieve manier. De meeste werkstudenten hier studeren accountancy. Ik studeer economie en rechten. Met deze combinatie kan ik binnen Baker Tilly Berk zowel accountancy als juridische werkzaamheden oppakken. Het is juist deze wisselwerking die ik leuk vind.”

In het ‘kernteam’ bij veel facetten betrokken zijn
“Studie combineren met werken heeft veel opgeleverd. In korte tijd heb ik veel bedrijven en processen gezien. Van non-profit en profit-organisaties, tot kleine familiebedrijven en grote organisaties. Momenteel ben ik werkzaam voor een nieuwe controleklant van Baker Tilly Berk. Omdat ik in het 'kernteam' zit ben ik bij veel facetten betrokken: bij de planning, de interimcontrole en de eindejaarscontrole. Voor de interimcontrole mag ik de lijncontrole in kaart brengen en de proceduretests uitvoeren.”

Niet pure aandacht voor de cijfers, maar ook voor de mensen erachter
“Baker Tilly Berk is in mijn ogen een grote professionele organisatie, waarbij je werkt vanuit kleine teams en in een gezellige sfeer. Contacten met collega’s en persoonlijke ontwikkeling worden hier ook als belangrijk gezien. Dat maakt het werken heel fijn. Er is niet alleen aandacht voor de cijfers. Het gaat juist om de mensen erachter.”

Bekijk hier alle acountant vacatures

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen.