Banner

"Elke dag begin ik met een to-do lijstje."

Rianne van der Sluis

Rianne
Secretaresse
In dienst: 20 februari 2012

Rianne is een echte spin in het web

Van alles wat
“Op de vestiging doe ik veel ondersteunend werk. Hierbij kun je denken aan agendabeheer, secretariële ondersteuning partners, personeelszaken, offertes in basis opstellen en doorzetten naar de contactpersoon, zodat de offerte inhoudelijk verder ingevuld kan worden. Het is wel divers, maar dat maakt het juist zo leuk.”

Spin in het web
“Daarnaast help ik met de organisatie van evenementen. Mijn werkzaamheden bij de evenementen zijn voornamelijk het bewaken van de acties, notuleren van besprekingen en vergaderingen, communicatie met het marketingbureau en de locatie, beheren van de mailbox, regelen van de facturatie en contact onderhouden met de sprekers. Bij sommige evenementen ben ik inmiddels al een paar jaar betrokken. Het leuke is dat daardoor steeds meer mensen mij weten te vinden. Zo ben ik een echte spin in het web.”

Gelijk aan de slag met belangrijkste acties
“Soms heb ik dagen die helemaal volgepland staan en verlopen de dagen wat chaotisch. Daarom begin ik elke dag met een to-do lijstje. Die maak ik de dag ervoor en mail ik naar mezelf. Daar haal ik belangrijke acties uit, zodat ik direct weet wat ik kan doen en waar ik mee aan de slag moet.”

Bekijk hier alle vacatures