Banner

"Baker Tilly Berk heeft een zeer open cultuur."

 Harmen 40x55

Harmen
Stagiair accountancy
In dienst van: november 2015
In dienst tot: april 2016

Harmen combineert stage met schrijven van een scriptie

Tijd en ruimte om aan onderzoek te werken
“Vanaf dag één van mijn stage ben ik ingepland op klanten en op dag twee zat ik al bij de eerste klant aan tafel. Zo heb ik in een korte tijd veel verschillende klanten gezien: gemeentes, stichtingen, productiebedrijven en dienstverleners. Ik krijg eigen verantwoordelijkheid om de werkzaamheden voor posten en processen te verrichten, te overleggen met de klant en dit vast te leggen. De meeste werkzaamheden vinden plaats in overleg en samenwerking met een beginnend assistent. Uiteraard wordt alles gereviewd door de opdrachtleider. Het overkoepelende project van mijn stage is het schrijven van mijn scriptie, waar ik ook veel tijd in steek. Ik krijg gelukkig bij Baker Tilly Berk ruim de tijd om aan mijn onderzoek te werken.”

Plezier en kwaliteit staan voorop
“Ik werk in een vrij jong team. Gecombineerd met de flexplekken op kantoor is dit fijn werken. Ik leer in een korte tijd veel mensen kennen en kan bij iedereen terecht als ik hulp nodig heb of tijd heb om extra werk te doen. Iedere week word ik op nieuwe klanten ingepland met andere teams, waardoor ik inmiddels met een groot deel van het kantoor heb samengewerkt. Baker Tilly Berk heeft een zeer open cultuur, meer dan ik van te voren verwacht had. Ik heb het idee dat plezier in het werk en kwaliteit voorop staan.”

Verwachtingen overtroffen
“Nadat ik vertraging heb opgelopen met mijn studie, werd mijn motivatie voor de studie en het vak van accountant minder. Baker Tilly Berk is hierin de ommekeer geweest voor mij. Ik ben weer enthousiast over wat ik doe en ga iedere dag met veel plezier naar stage. Mijn collega's, de cultuur en het werk hebben mijn verwachtingen overtroffen.”

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen.