Banner

"Over vijf jaar ben ik Registeraccountant en hoop ik als (junior) manager begeleiding te geven aan assistent- accountants."

Anouk

Anouk
Gevorderd assistent accountant
In dienst: 1 september 2013

Anouk is gevorderd assistent accountant

Anouk Bos is masterstudent accountancy aan Nyenrode en werkt als gevorderd assistent-accountant bij Baker Tilly Berk. Momenteel is zij bezig om haar scriptie af te ronden en hoopt ze in september (2016) van start te kunnen met haar laatste studiejaar, de post-master.

Open en informele sfeer
“Ik ken Baker Tilly Berk nog vanuit de tijd dat het ‘Berk’ heette. Het kantoor zit namelijk vlakbij de hogeschool waar ik aan studeerde voor ik naar Nyenrode ging. Toen ik op zoek ging naar een baan bij een accountantskantoor sprak Baker Tilly Berk mij meteen aan. Ik zocht namelijk naar een wat kleiner accountantskantoor met een informele en open sfeer. Ook wilde ik graag voor diverse klanten en met verschillende specialismen werken. Dat is hier allemaal mogelijk; er is genoeg afwisseling in mijn werk!”

Afwisseling tussen uitvoeren en klantcontact
“Mijn huidige functie is gevorderd assistent-accountant. Dit betekent dat ik de moeilijke posten in een jaarrekening controleer, bijvoorbeeld de voorraad en omzet bij een handelsonderneming. Daarnaast begeleid en review ik beginnend assistent-accountants en heb ik samen met de opdrachtleider en/of manager contact met de klant om de (openstaande) issues en status van de controle te bespreken. De afwisseling van het uitvoeren van de daadwerkelijke controle en het contact met de klant en het team vind ik erg leuk.”

Over vijf jaar
“De cultuur bij Baker Tilly Berk is informeel; we hebben relatief kleine vestigingen en werken in verschillende teams samen. Dat zorgt ervoor dat je echt persoonlijk contact hebt met je collega’s. Over vijf jaar ben ik Registeraccountant en hoop ik als (junior) manager begeleiding te geven aan assistent- accountants, samen te werken met de partners en een gesprekspartner en adviseur te zijn voor de klanten.”

Bekijk vacatures voor gevorderd assistent accountant

Merkwaarden

Onze merkwaarden staan voor wie wij zijn en wat wij doen. In deze merkwaarden komt het onderscheidend vermogen van onze mensen en onze organisatie naar voren. 

Uitwisseling

Ben jij in voor een avontuur? Kijk je graag over de grenzen heen en sta je ervoor open om in een andere cultuur en andere werkomgeving aan de slag te gaan?

Internationaal netwerk

Baker Tilly is lid van Baker Tilly International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in 141 landen.