Salarisadministrateur

Ben jij die nauwkeurige en stressbestendige salarisadministrateur naar wie wij op zoek zijn? En wil jij deel uitmaken van een professioneel, gedreven, jong, gezellig team?

Baker Tilly Berk is een ambitieuze , top tien organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, uiteraard aangevuld met diverse specialismen zoals de salarisdienstverlening onder de hoede van onze special HR+. Onze Special HR+ geeft onderdak aan alle vormen van dienstverlening die nodig zijn om voor onze cliënten een perfecte salarisadministratie te verzorgen. Baker Tilly Berk is een onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk.

 • Vestiging: Zaandam
 • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Jouw baan
Als salarisadministrateur draag je zorg voor de geautomatiseerde salarisadministratie van onze cliënten met behulp van de Nmbrs applicatie. Het dynamische beroep van salarisadministrateur is door de steeds veranderende wet- en regelgeving en vooral de automatisering in ontwikkeling, wat jouw professionele ontwikkeling alleen maar ten goede komt.

Onze klanten bevinden zich in diverse bedrijfstakken. Dit betekent dat je soms de administratie verzorgt voor enkele werknemers, tot soms wel een paar honderd medewerkers. Daarnaast heeft een aanzienlijk deel onze klanten op enige wijze een internationaal karakter.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • De volledige salarisverwerkingen inclusief journaalposten, betaalbestanden, aangifte Loonheffingen en kostenoverzichten;
 • Het digitaal importeren en exporteren van salaris en personeelsgegevens;
 • Adviseren van cliënten over de inrichting van hun salarisadministartie;
 • Het zijn van een schakel tussen de cliënt en onze HR+ adviseurs.

Op onze vestiging in Zaandam verlonen wij ook voor onze cliënten gebonden aan onze kantoren in Velsen, Almere en Amsterdam. Op de vestiging in Zaandam heb je tevens de beschikking over een adviseur van onze HR+ dienstverlening zodat je arbeidsrechtelijke vragen van cliënten altijd kort en goed met een lokale juriste kan afstemmen.

Jouw profiel
Wij willen graag met jou kennismaken als je:

 • Minimaal een afgeronde mbo- opleiding hebt
 • In het bezit bent van het Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) en studerend bent voor VPS (of gelijkwaardig)
 • Beschikt over enige jaren relevante werkervaring
 • Uitstekende kennis hebt van Excel en sterke affiniteit hebt met automatisering
 • Goede beheersing hebt van de Engelse taal zodat je internationale cliënten te woord kan staan
 • Kan omgaan met deadlines
 • Inlevingsvermogen hebt zodat je onze klanten op een proactieve manier kunt adviseren

Het betreft een fulltime functie, echter is 4 dagen per week ook bespreekbaar.

Ons aanbod
Wij bieden jou als salarisadministrateur een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Een ideale combinatie van enerzijds nauwkeurig, cijfermatig werken, anderzijds de menselijke contacten én de menselijke kant te waarborgen/faciliteren. Je werkt in teamverband van 7 collega's om en de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen waarborgen. Je staat er dus nooit alleen voor!

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. Vanzelfsprekend biedt Baker Tilly Berk uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en solliciteren
Enthousiast geworden over deze baan? Solliciteer dan direct via deze site. Een (e)assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Eerst meer informatie over deze functie? Neem gerust vrijblijvend contact op met Herm Nieste, via tel. 075 681 5000

print