Salarisadministrateur Goes

Ben jij die nauwkeurige en stressbestendige salarisadministrateur naar wie wij op zoek zijn? En wil jij deel uitmaken van een professioneel, gedreven, gezellig team, de spil tussen verschillende afdelingen?

 • Vestiging: Goes
 • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Wij, Baker Tilly Berk N.V., zijn een ambitieuze , top tien organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, uiteraard aangevuld met diverse specialismen. Ondernemer zijn naast de ondernemer is ons credo waarbij kwaliteit het fundament is van onze organisatie. Dat waarderen onze klanten. Baker Tilly Berk is een onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk.

Jouw baan
Als salarisadministrateur draag je zorg voor de geautomatiseerde salarisadministratie van onze cliënten. Je bent verantwoordelijk voor de salarisverwerking van werknemers van onze klantenpakket. Het dynamische beroep van salarisadministrateur is door de steeds veranderende wet- en regelgeving en de automatisering in ontwikkeling, wat jouw professionele ontwikkeling alleen maar ten goede komt.

Onze klanten bevinden zich in diverse bedrijfstakken. Dit betekent dat je soms de administratie verzorgt voor enkele werknemers, tot soms wel honderden medewerkers.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • De volledige salarisverwerkingen inclusief journaalposten, betaalbestanden, aangifte Loonheffingen en kostenoverzichten;
 • Het importeren en exporteren van salaris en personeelsgegevens.

Jouw profiel
Wij willen graag met jou kennismaken als je:

 • Minimaal een afgeronde mbo- opleiding hebt
 • In het bezit bent van het Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) en studerend of bereid bent voor VPS (of gelijkwaardig)
 • Beschikt over 1 of 2 jaar werkervaring
 • Uitstekende kennis hebt van Excel en sterke affiniteit hebt met automatisering
 • Kan omgaan met deadlines
 • Inlevingsvermogen hebt zodat je onze klanten op een proactieve manier kunt adviseren
 • Beschikbaar bent voor 24-40 uur per week

Ons aanbod
Wij bieden jou als salarisadministrateur een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Een ideale combinatie van enerzijds nauwkeurig, cijfermatig werken, anderzijds de menselijke contacten én de menselijke kant te waarborgen/faciliteren. Je werkt samen met leuke collega's in een fijn team om het beste resultaat te behalen waarbij telkens weer de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. Een blik in verschillende bedrijfskeukens is het resultaat! Vanzelfsprekend biedt Baker Tilly Berk uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en solliciteren
Enthousiast geworden over deze baan? Solliciteer dan direct via deze site. Een (e)assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Eerst meer informatie over deze functie? Neem gerust vrijblijvend contact op met Marinus van Belzen (0113-242000).

print