(Junior) consultant VAT Advisory

Ben jij een btw-adviseur die klanten in de nationale btw-praktijk wil adviseren en helpen met btw-vraagstukken? Voor ons VAT & Customs Advisory team zoeken wij een (junior) VAT consultant met een sterke ambitie om zich verder te ontwikkelen tot een zelfstandige sparringspartner!

  • Vestiging: Landelijk
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Over de functie

Het VAT & Customs Advisory team bestaat uit 14 professionals, heeft een landelijke dekking binnen Baker Tilly Berk en heeft op Europees niveau een centrale rol. Naast btw-adviseurs gespecialiseerd in de nationale of internationale btw-praktijk, bestaat dit team uit VAT compliance consultants en douane adviseurs.

Binnen het nationale btw-team is het belangrijkste onderscheid de profit en non-profit praktijk waarin enerzijds onder andere de holdingproblematiek, vastgoed en anderszijds kennis van de publieke sector aan bod komen. We verwachten dat je als btw-adviseur makkelijk contact maakt met collega's en graag met hen samenwerkt. Bovendien ben je in staat om klanten op nationaal niveau te adviseren en te helpen met btw-vraagstukken. In de (gezamenlijke) contacten met klanten signaleer je hun behoeften, trends en fiscale voordelen waar je snel en adequaat op in weet te spelen.

Je werkt aan de verdere uitbouw van de nationale btw-praktijk en krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen en jouw carrière binnen onze organisatie vorm te geven. Je wordt betrokken bij en ondersteund bij het (zelfstandig) onderhouden van klantrelaties. De functie is daarom zeer geschikt voor kandidaten  met een sterke ambitie om door te groeien binnen onze organisatie.  

Wij zoeken een (junior) VAT consultant voor de nationale praktijk die:

  • Een afgeronde universitaire opleiding op het gebied van fiscaal recht of fiscale economie heeft (specialisatie indirecte belastingen is een pré);
  • Tot 4 jaar relevante werkervaring beschikt in de nationale btw-(advies)praktijk;
  • Een echte teamspeler is met goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Flexibel is ingesteld;
  • Goed kan analyseren, plannen en organiseren;
  • Op termijn verantwoordelijkheid wilt dragen voor een deel van onze praktijk en de specialisatie daarvan;
  • Ambitie heeft om door te groeien binnen de organisatie. 

Ons aanbod

Werken bij Baker Tilly Berk betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto, Iphone 8, Macbook Pro en 32 vakantiedagen. Daarnaast zijn vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling speerpunten in ons HR beleid.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via deze site. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Liever eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jayant Rakhan (email j.rakhan@bakertillyberk.nl of telefoon 06-12024149) of Roderick Knipsael (r.knipsael@bakertillyberk.nl of telefoon 06-52759970) van de VAT & Customs Advisory team.

print