Manager Customs

Ben jij een ervaren professional werkzaam in de douane praktijk, en ben jij op zoek naar een dynamische en commerciële omgeving waarin jij tevens kunt werken aan productontwikkeling op douanegebied? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega binnen ons team VAT & Customs advisory.  

  • Vestiging: Landelijk
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Het VAT & Customs advisory team bestaat uit 17 professionals, heeft een landelijke dekking binnen Baker Tilly Berk en heeft op Europees niveau een centrale rol. Naast douane consultants bestaat dit team uit VAT consultants en VAT compliance consultants. Een van de belangrijkste focusgebieden van dit team is de internationale handelssector waarin wij onder andere handels-, distributie- en logistieke bedrijven assisteren bij het optimaliseren van hun douane en btw processen.

Je komt terecht in de praktijkgroep Internationale BTW & Douane. Het adviseren van internationaal opererende organisaties op het gebied van de douane-regelgeving (nationaal en op Europees niveau) behoort tot je directe takenpakket, evenals het aansturen van customs consultants. Tevens krijg je de mogelijkheid de bestaande douane praktijk verder uit te bouwen en ga je aan de slag met de doorontwikkeling van onze producten. Je wordt geïntroduceerd als dé douane specialist bij onze bestaande klanten en relaties evenals binnen het Baker Tilly netwerk.

De functie is zeer geschikt voor een ervaren manager met een sterke ambitie om door te groeien naar een leidingevende en senior rol binnen ons team. De werklocatie zal zijn regio Utrecht, Amsterdam of in Rotterdam, afhankelijk van je woonplaats.

Wij willen graag met jou kennismaken als jij:

  • Een universitaire opleiding hebt afgerond met een focus op of deelvakken in het douanerecht;
  • Over ten minste 6 jaar relevante werkervaring beschikt in de douane praktijk;
  • Tenminste 1 jaar relevante ervaring hebt opgedaan in een internationale adviespraktijk;
  • Verantwoordelijkheid wilt dragen voor een deel van de douane praktijk en de doorontwikkeling daarvan.

Ons aanbod

Werken bij Baker Tilly Berk betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto, Iphone 8 en Macbook Pro en 32 vakantiedagen.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via deze site. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Liever eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Roderick Knipsael (r.knipsael@bakertillyberk.nl, 0652759970).

print