Senior HR adviseur Rotterdam

Wil je als HR professional bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze interne organisatie door deel uit te maken van een enthousiast en professioneel team? Wij komen dan graag met je in gesprek.

 • Vestiging: Rotterdam (Business Support Center)
 • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Baker Tilly behoort tot de grotere accountants- en belastingadvieskantoren van Nederland. Baker Tilly is niet alleen actief op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wij bedienen ook klanten op gebied van bedrijfsjuridisch advies, IT advisory, corporate finance, interim solutions, risk & performance management en subsidie-audits.

Onze vestigingen liggen verspreid over Nederland waardoor de afstand naar onze klant kort is. Terwijl we tegelijkertijd ook internationaal georiënteerd zijn, omdat we aangesloten zijn bij het netwerk Baker Tilly International. Zo kunnen we moeiteloos en deskundig ondersteuning bieden aan klanten op de internationale markt.

De afdeling
De afdeling HRM heeft de volgende verantwoordelijkheden: HR Advies, Opleiding & Ontwikkeling, Recruitment en Personeel- & Salarisadministratie.

HR Advies richt zich op het adviseren van de organisatie op het brede HRM werkveld, van strategie tot operatie. Onder de noemer Opleiding & Ontwikkeling wordt een divers programma aangeboden dat aansluit bij de wensen vanuit de organisatie om talenten van medewerkers verder te ontwikkelen. Uiteraard zijn wij ook zeer actief op de arbeidsmarkt voor het aantrekken van nieuwe talenten voor onze organisatie om verder te kunnen groeien. We zijn hierbij zowel gericht op campus recruitment voor stages en startende professionals en ervaren professionals en management potentieel. Op gebied van Administratie verzorgen wij de personeelsadministratie, salaris- en pensioenadministratie en de leaseauto-administratie.

Daarnaast speelt HR een rol in het participeren in diverse organisatie brede projecten.

De senior HR adviseur is business partner van het management op de kantoren als het gaat om ontwikkeling van de organisatie en de medewerkers.

De baan
Jouw werkomgeving is volop in ontwikkeling en je beweegt je ook letterlijk en figuurlijk in de organisatie door naar de verschillende kantoren toe te gaan.

 • Je bent aanspreekpunt voor het management van de kantoren;
 • Samen met de kantoorleiding stel je het operationele HR jaarplan op en geef je advies en ondersteuning bij de uitvoering van dat plan;
 • Je bent een brede adviseur voor vragen vanuit de business over zeer uiteenlopende HR gerelateerde onderwerpen zoals organisatieontwikkeling, arbeidsvoorwaarden, C&B, cultuurverandering, verzuim etc.
Als senior HR adviseur werk je in een team van HR administrators, recruiters en advisors en rapporteer je aan de HR Manager.

We zijn op zoek naar een ervaren, professionele en pro-actieve adviseur die het als een uitdaging ziet om in een gedreven en veeleisende omgeving het huidige HR team te komen versterken. Jouw probleemoplossende vermogen, gesprekstechnieken, proactieve houding en omgevingssensitiviteit voegen veel toe aan deze omgeving.

Dit breng jij voor de vacature Senior HR adviseur mee:
 • afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van HRM;
 • vanaf 5 jaar ervaring in een vergelijkbare HR adviesrol in een organisatie met professionals;
 • zelfstandig kunnen werken;
 • stevige gesprekspartner met impact en goed ontwikkelde organisatie sensitiviteit.
Wat bieden wij?

Werken bij Baker Tilly betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuisvoelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden. Wat wij bieden:
 • Marktconform salaris
 • 32 vakantiedagen
 • Leaseauto
 • Flexibele werktijden
 • Collectieve verzekeringen (o.a. ziektekosten)
 • Pensioenregeling

Over jouw werkplek
In Rotterdam is het Business Support Center van Baker Tilly gevestigd. Het Business Support Center ondersteunt de vestigingen (verspreid door het hele land) op het gebied van personeel & organisatie, marketing & communicatie, financiële administratie, ICT en juridische zaken. De afdeling HRM bestaat uit tien professionals en een manager.

Je komt terecht op ons nieuwe kantoor met flexplekken en lekkere koffie. We hebben een onwijs leuke studio voor het opnemen en monteren van korte filmpjes, en er zijn meerdere ruimtes waar je je kunt terugtrekken als je even in alle rust aan een opdracht wilt werken. Met een ligging aan de snelweg en vlakbij een metrostation zijn we altijd makkelijk bereikbaar. En vanaf onze achtste verdieping heb je waanzinnig uitzicht op Rotterdam.

Meer informatie en solliciteren
Enthousiast geworden over deze baan? Solliciteer dan direct via deze site. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Liever eerst meer informatie over deze functie of over werken bij Baker Tilly? Neem dan contact op met Franny Schule (HR manager) 06-15838465

print