Stagiaire voor de controle- of samenstelpraktijk

Ben jij een 4e jaars HBO Accountancy student en wil jij kennismaken met onze samenstelpraktijk of controlepraktijk? Ben je gemotiveerd en enthousiast? Wij zoeken voor onze vestiging in Utrecht vanaf februari 2019 een afstudeerstagiair(e)!

  • Vestiging: Utrecht
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Jouw stageplek
Als accountant stagiaire heb je een afwisselende functie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Voeren van administraties van uiteenlopende klanten
  • Verzorgen van de aangiftes omzetbelasting
  • (assisteren bij) het samenstellen en controleren van jaarrekeningen  

Invulling van de afstudeeropdracht is in onderling overleg te bepalen.

Wij zoeken
We maken graag kennis met jou als je:

  • 4e jaars HBO accountancy student bent
  • Leergierig bent en alles uit jezelf wil halen
  • Een echte teamspeler bent, communicatief vaardig en goed kunt analyseren, plannen en organiseren

Ons aanbod
Wij bieden jou als stagiaire een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om jouw eerste ervaring in de praktijk op te doen en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Vanaf het begin nemen we je mee naar de klant en kun je waarde toevoegen binnen een team! Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen en hierbij staat kwaliteit voorop.

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Ons kantoor in Utrecht bestaat uit een hechte groep mensen die naast hard werken ook van gezelligheid houden. Zo gaan we bijvoorbeeld elk jaar met zijn allen op skireis en zijn we ook zeker fan van een borreltje! Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. Baker Tilly Berk biedt bovendien een uitstekende stagevergoeding en na je stageperiode wordt er gekeken naar mogelijkheden om voor onze organisatie werkzaam te blijven.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct via deze site! Eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Vera Hacquier (v.hacquier@bakertillyberk.nl of via 06-15585807).

print