Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

voornaam

010-2535900
Gijs Fibbe
Partner belastingadviseur

Transfer Pricing specialist Rotterdam

Wij zoeken voor onze snel uitbreidende vestiging in Rotterdam een enthousiaste Transfer Pricing Specialist!

Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Wij zijn de ondernemer naast de ondernemer. Kwaliteit is het fundament van onze organisatie. Dat wordt door onze cliënten gewaardeerd. Baker Tilly Berk N.V. is een onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk.

 • Vestiging: Rotterdam
 • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Jouw baan

Voor de snel uitbreidende vestiging van Baker Tilly Berk te Rotterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Transfer Pricing specialist met een aantal jaar ervaring. Jij gaat je kennis en vaardigheden inzetten om samen met de andere adviseurs van kantoor Rotterdam, alsmede van de Transfer Pricing Desk, de uitgebreide cliëntenportefeuille te voorzien van passende Transfer Pricing advisering. Dit zowel op het gebied van het opstellen van de (wettelijk vereiste) documentatie, als ook op het gebied van optimalisatie van de interne transacties (business restructuring).

Als Transfer Pricing specialist werk je samen met gemotiveerde, ervaren collega's op het gebied van Transfer Pricing advisering aan hun cliënten. Je werkt samen in een informele en open cultuur aan kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan de cliënten van jouw collega's.

 Als Transfer Pricing specialist kom je in aanraking met de uiteenlopende aspecten van Transfer Pricing advisering:

 • het opstellen van (wettelijk vereiste) transfer pricing documentatie;
 • het toetsen van door cliënten, dan wel partners , binnen het Baker Tilly International netwerk opgestelde transfer pricing documentatie aan de Nederlandse wettelijke vereisten;
 • het indienen en uitonderhandelen van Advanced Pricing Agreements met het APA-team van de belastingdienst;
 • het begeleiden van collegae met Transfer Pricing vraagstukken bij hun cliënten (inclusief eventueel overleg met de belastingdienst);
 • het - zo nodig in internationaal verband - uitvoeren van business restructuring-trajecten.

Op termijn word je (mede) verantwoordelijk voor de coaching van junior belastingadviseurs.

Jouw profiel

Wij willen graag met je kennismaken als je:

 • beschikt over een afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht, Fiscale Economie een universitaire of HBO opleiding gericht op supply chain management of accountancy;
 • beschikt over minimaal 2-3 jaar ervaring op het gebied van Transfer Pricing advisering, supply chain management of accountancy;
 • een echte teamspeler bent die van aanpakken weet;
 • goed kunt analyseren, plannen en organiseren.

Ons aanbod

Wij bieden jou als Transfer Pricing specialist een boeiende en uitdagende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met andere collega's binnen kantoor Rotterdam alsmede de Transfer Pricing Desk om het beste resultaat te behalen en hierbij staat kwaliteit voorop.

 Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we er trots op onze uitgebreide cliëntenportefeuille van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. Baker Tilly Berk biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en solliciteren

Enthousiast geworden over deze baan? Solliciteer dan direct via deze site. Een (e)assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met drs. P.J. (Patrick) van Leeuwen (senior manager/voorzitter Transfer Pricing Desk) op 06-15003272 of via p.vanleeuwen@bakertillyberk.nl of mr. P. (Patrick) van der Heiden (manager/secretaris Transfer Pricing Desk) op 06-21903630 of via p.vanderheiden@bakertillyberk.nl dan wel via transferpricing@bakertillyberk.nl.

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.