Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

030-2587000
Marjolein de Vries
Secretaresse

(Senior) Consultant Healthcare

Heb jij enkele jaren ervaring als (senior) consultant in de zorg en heb je behoefte om jouw skills in een hoogwaardige omgeving verder te ontwikkelen? Dan maken wij graag kennis met jou!

 • Vestiging: Landelijk
 • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

De Adviesgroep Zorg van Baker Tilly Berk zoekt versterking. Dankzij onze groeiende groep klanten zijn wij op zoek naar ervaren professionals die enkele jaren advieservaring hebben in de gezondheidszorg en zich graag verder willen ontwikkelen in een inspirerende en collegiale omgeving. De Adviesgroep Zorg is gespecialiseerd in multicompetente dienstverlening aan onze klanten in de zorgsector. Gerenommeerde  namen in de zorg die gebruik maken van onze kennis en expertise om tot de beste zorgaanbieders te (blijven) behoren. Adviseurs, fiscalisten en accountants werken vanuit standplaats Utrecht samen om het beste resultaat voor onze klanten, met name in de care sector, te bereiken.

Jouw baan
Als (senior) consultant adviseer je zorgaanbieders over uiteenlopende aspecten rondom de bedrijfsvoering: van strategietrajecten, fusie- en samenwerkingsvraagstukken tot slimme overheadreductie, organisatie- en besturingsvraagstukken en procesoptimalisatie. Ook ben je (mede) verantwoordelijk voor het begeleiden van de jongere collega's in hun ontwikkeling.

Wij zoeken
Wij zoeken enthousiaste consultants in de zorg die zich herkennen in het volgende profiel:

 • Je hebt 3 tot 6 jaar advieservaring in de gezondheidszorg (bijvoorbeeld bij één van de Big Four-kantoren of een hoogwaardige 'boutique' in de gezondheidszorg)
 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding in bedrijfskunde, organisatiekunde en/of organisatiepsychologie al dan niet aangevuld met een veranderkundige (post-) doctorale opleiding
 • Je verstaat jouw vak als (senior) consultant en bent daarmee een geaccepteerd gesprekspartner voor managers en directeuren
 • Kennis en/of ervaring met de implicaties van de decentralisatie van de zorg aan de gemeentezijde is een pré
 • Je bent als projectleider goed benaderbaar voor de interne en externe deelnemers in jouw projecten
 • Ook vind je het leuk om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten voor onze klanten
 • Je hebt een commerciële instelling

Verder zoeken wij een echte teamspeler die van aanpakken weet en die bereid is samen met het team het best mogelijke te presteren bij de klant. Daarnaast beschik je over een rijbewijs B en ben je bereid om te reizen.

Ons aanbod
Werken bij Baker Tilly Berk betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuisvoelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Marktconform salaris
 • flexibele werktijden
 • iPhone 8 en Macbook Pro
 • collectieve verzekeringen
 • pensioenregeling

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct via deze site. Een (e) assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Marjolein de Vries, tel. (030) 258 7000.

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.