Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

voornaam

038-4258600
Esther Kamphuis
Manager RA

Starter accountancy audit Zwolle

Ben jij klaar voor jouw eerste stappen in de accountancy? Heb jij een proactieve houding en een ondernemende instelling? Wij zoeken voor onze vestiging in Zwolle een starter accountancy audit.

  • Vestiging: Zwolle
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Jouw baan
Als starter accountancy audit heb je een afwisselende functie waarin je in samenwerking met de Supervisor of (junior) manager uiteenlopende werkzaamheden verricht:

  • Je controleert, beoordeelt en stelt jaarrekeningen op in teamverband
  • Je helpt klanten hun (financiële) administraties in te richten
  • Je biedt ondersteuning bij het opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages
  • Je signaleert ontwikkelingen voor of bij cliënten

Wij zoeken een starter accountancy audit die:

  • Beschikt over een HBO of WO diploma Accountancy / Bedrijfseconomie en wil starten met de RA opleiding
  • Communicatief vaardig is en goed kan analyseren, plannen en organiseren

Wat bieden wij?
Wij bieden jou als starter accountancy audit een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen, hierbij staat kwaliteit voorop. Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van een regionaal kantoor. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. 

Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima. Naast een goede financiële beloning bieden wij flexibiliteit bij het bepalen van het aantal vrije dagen en zijn vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling speerpunten in ons beleid.

Ons aanbod
Werken bij Baker Tilly Berk betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden over deze baan? Solliciteer dan direct via onderstaande knop. Eerst meer informatie over deze functie?  Neem dan contact op met Esther Kamphuis, manager Audit, via tel. 06- 52 00 64 55 of e-mail: e.kamphuis@bakertillyberk.nl. 

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.