Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

Jayant Rakhan

VAT Compliance Analyst

Ter uitbreiding van de btw-aangifte- en fiscaal vertegenwoordigingspraktijk van Baker Tilly Berk zoeken wij een enthousiaste VAT compliance Analyst voor de vestiging Eindhoven.

 • Vestiging: Eindhoven
 • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Over de functie

Als VAT compliance Analyst ben je onderdeel van de btw-adviesgroep van Baker Tilly Berk en werk je onder begeleiding van de (senior) VAT manager. De btw-adviesgroep van Baker Tilly Berk is een jong en dynamisch team en adviseert een gevarieerde klantenkring bestaande uit Nederlandse MKB+ bedrijven tot grote (buitenlandse) organisaties op het gebied van de btw. Daarnaast maken wij op internationaal niveau onderdeel uit van het Baker Tilly International netwerk. Dit staat garant voor uitdagend en afwisselend werk op internationaal niveau. Onze cultuur is internationaal, open, en direct. Door de korte lijnen (zowel intern als extern) kan je je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren en jezelf continu ontwikkelen. 

Jouw baan als VAT compliance Analyst?

Als VAT compliance Analyst ben je verantwoordelijk voor het juist, volledig en op tijd voorbereiden van btw-aangiftes, Intrastat opgaven en ICP opgaven voor zowel nationale als internationale klanten. Daarbij heb je een uitvoerende rol in internationale aangifteprojecten en ondersteun je de (senior) VAT manager bij het verder opzetten, structureren en uitbreiden van de praktijk. Werkzaamheden als het verzorgen van btw-registraties, het aanvragen van vergunningen voor de fiscaal vertegenwoordiging en het opstellen van engagement letters horen hierbij. Je bent derhalve aanspreekpunt van je eigen cliëntenportefeuille!

Graag komen wij in contact met een VAT compliance Analyst die beschikt over de volgende eigenschappen:

 • een afgeronde HBO-opleiding
 • ervaring met btw-compliance werk is een vereiste
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift
 • ruime kennis van Excel en overige Office applicaties
 • een sterk cijfermatig inzicht
 • proactief, nauwkeurig en gestructureerd kunnen werken
 • zowel zelfstandig als in teamverband

Wat bieden wij?

Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaat de mogelijkheid om de functie parttime te vervullen. Daarnaast krijg je de begeleiding van een (senior) VAT manager als mentor die je zal stimuleren om jezelf zowel vaktechnisch als persoonlijk te ontwikkelen. Wat wij concreet bieden:

 • Marktconform salaris
 • Flexibele werktijden
 • 32 vakantiedagen
 • Collectieve verzekeringen (o.a. ziektekosten)

Direct solliciteren?
Ben jij enthousiast geworden om bij ons te komen werken? Neem dan contact op met onze Btw-partner Jayant Rakhan (per email j.rakhan@bakertillyberk.nl of telefoonnummer 06-12024149).

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.