Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

010-2535900
Pieter Perdijk
Senior Manager AA

Junior manager accountancy Rotterdam

Ben jij toe aan de volgende stap in je loopbaan als accountant waarin je ook je managementkwaliteiten kan ontwikkelen? Ben jij op zoek naar een nieuwe boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en je eigen verantwoordelijkheden hebt? Wij zoeken voor onze vestiging in Rotterdam een junior manager accountancy!

 • Vestiging: Rotterdam
 • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Be in Control
We zijn altijd direct betrokken bij onze klanten. Sterker nog, we gaan steeds een stap verder met onze dienstverlening. Onze klanten zijn ondernemers die ruimte willen hebben om te ondernemen. Daarom zijn we onlangs 'Be in Control' gestart. Een dienstverlening waarmee de administratie van de klant perfect geautomatiseerd is en we aansluitend advies op maat kunnen geven. Onze adviseurs geven inzicht in de actuele cijfers met behulp van dashboards. En via een online klantportaal kunnen onze klanten dag en nacht hun administratie en dashboards inzien. Op deze manier kunnen ondernemers ondernemen mét de zekerheid van actuele cijfers.

Jouw baan
Als junior manager accountancy binnen Baker Tilly Berk ben je altijd betrokken bij je klanten. Samen met je collega's werk je vanuit onze vestiging in Rotterdam aan kwalitatief hoogwaardige diensten voor nationale, maar zeker ook internationale klanten. 

Je geeft scherpzinnige adviezen aan klanten over uiteenlopende aspecten van de bedrijfsvoering;

 • Je bent medeverantwoordelijk voor de uitvoering en kwaliteit van de opdrachten, samen met de senior manager;
 • Je bevordert de efficiëntie van processen binnen de organisatie.

Daarnaast begeleid en coach je assistants en supervisors.

Jouw profiel
We komen graag met jou in gesprek over jou en onze ambities als jij je herkent in het volgende profiel:

 • Je hebt een (recentelijk) afgeronde AA opleiding; of bent bezig deze te behalen.
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring in de accountancy;
 • Je bent een betrokken peoplemanager en verbindende factor in het team;
 • Jouw communicatieve en commerciële vaardigheden zijn sterk ontwikkeld;
 • Je hebt de ambitie om op termijn door te groeien naar een managersfunctie.

Ons aanbod
Wij bieden jou als junior manager accountancy een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen en hierbij staat kwaliteit voorop. Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. Wat wij bieden wij concreet?

 • Marktconform salaris
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • Leaseauto
 • Flexibele werktijden
 • Iphone 8 en MacBook Pro
 • Collectieve verzekeringen

Enthousiast geworden
Enthousiast geworden over deze functie als junior manager accountancy bij Baker Tilly Berk? Solliciteer dan direct via deze site. Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Liever eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Pieter Perdijk, Senior Manager AA, via tel. +31 65 276 55 26

 

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.