Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

voornaam

038-4258600
Luc Jacobs
Partner belastingadviseur

Belastingadviseur Zwolle

Heb jij een ondernemende instelling en een zelfstandige houding? En beschik je over ervaring op het gebied van de vennootschapsbelasting in de not for profitsector en wil je die praktijk bij ons graag verder uitbreiden? Vanwege substantiële groei zijn wij voor onze vestiging in Zwolle op zoek naar een Belastingadviseur!

 • Vestiging: Zwolle
 • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Kwaliteit is het fundament van onze organisatie. Dat wordt door onze klanten gewaardeerd. Baker Tilly Berk is een onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk.

In onze not for profitpraktijk wordt door belastingadviseurs zowel lokaal als landelijk intensief samengewerkt met accountants en andere specialistische adviseurs. We bedienen voornamelijk overheden (m.n. gemeenten en gemeenschappelijke regelingen), woningcorporaties en een uiteenlopende groep van verenigingen en stichtingen.

Jouw baan
Als Belastingadviseur in Zwolle werk je in een ambitieus team van een tiental fiscalisten. Je komt in aanraking met uiteenlopende fiscale aspecten van de not for profitpraktijk:

 • Je bent binnen het fiscale team het eerste aanspreekpunt voor de not for profitsector;
 • Je adviseert klanten zelfstandig, waarbij je wordt omgeven door hoogwaardig gekwalificeerde collega's;
 • Je bent betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en dienstverleningsconcepten;
 • In je contacten met klanten signaleer je behoeften en trends, waar je snel en adequaat op in weet te spelen;
 • Je voert de (complexere) bezwaar- en beroepsprocedures;
 • Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van junior belastingadviseurs;
 • Daarbij krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen en jouw carrière binnen onze organisatie vorm te geven.

Jouw profiel
We willen graag kennismaken met jou als je:

 • Beschikt over een afgeronde academische studie Fiscaal Recht of Fiscale economie
 • De NOB opleiding hebt afgerond
 • Beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de fiscale adviespraktijk
 • Affiniteit en ervaring hebt met VPB t.a.v. de overheid, m.n. gemeenten en gemeenschappelijke regelingen
 • Een teamspeler bent en van aanpakken weet
 • Kwaliteit in je werk als iets vanzelfsprekends beschouwd.

Ons aanbod
Wij bieden jou als belastingadviseur een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen en hierbij staat kwaliteit voorop. Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze landelijke en internationale samenwerking kunnen bedienen. Baker Tilly Berk biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en solliciteren
Enthousiast geworden over deze baan? Solliciteer dan direct op onze site via deze link: Een (e)assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Luc Jacobs via telefoonnummer: 038 425 8600

 

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.