Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

Jeroen Spiekker

Medewerker compliance

Wil jij graag meewerken aan het onderhouden en optimaliseren van onze kwaliteitsbeheersing en -verbetering? Onderdeel zijn van het kwaliteitsgeweten van onze prachtige organisatie? Met een blik op het heden en het oog op de toekomst? Als medewerker compliance help jij om de kwaliteit van onze werkzaamheden te verbeteren en te bewaken zodat wij nog Better Than Before worden!

  • Vestiging: Utrecht
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Wie zijn wij?

De accountants, fiscalisten, juristen en overige adviseurs van Baker Tilly Berk zijn op een zeer breed terrein actief. De compliance afdeling bestaat momenteel uit 4 medewerkers en valt rechtstreeks onder het bestuur. De afdeling is gevestigd in onze vestiging in Utrecht, maar we zijn natuurlijk met grote regelmaat aanwezig op de verschillende vestigingen in het land.

Jouw baan

De compliance afdeling houdt zich bezig met het onderhouden en optimaliseren van het kwaliteitsbeheersingssysteem van de gehele organisatie. Als medewerker compliance ben je verantwoordelijk voor het projectmatig en pragmatisch beoordelen van de inhoud en naleving van processen en procedures bij de verschillende disciplines binnen BTB. Bij de toetsing van processen en procedures wordt ook de uitvoering en kwaliteit van opdrachten beoordeeld. In dat kader voer je onder andere in teamverband interne reviews uit. Verder hoort het opzetten, uitwerken en/of beoordelen van nieuwe procedures tot je werk, mede in het kader van nieuwe of gewijzigde wet- en regelgeving, zoals de AVG . Ook ben je betrokken bij externe toezichtonderzoeken.

Jouw profiel

Wij willen graag kennismaken met jou wanneer je:

  • (Bijna) afgestudeerd RA bent of een juridische opleiding op WO-niveau hebt
  • Toe bent aan je 2e of 3e stap in je carrière
  • Affiniteit hebt met toezicht/juridische aspecten
  • Stevig in je schoenen staat
  • Blij wordt van samenwerken binnen een team. Ervaring in de accountancy is een pré!
  •  

Wat bieden wij?
Wij bieden jou als medewerker compliance een zeer interessante en boeiende werkomgeving. Je krijgt als professional de ruimte en verantwoordelijkheid om deze rol in te vullen. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen. Daarbij staat de kwaliteit voorop.

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, 32 verlofdagen en een iPhone.

Meer informatie en solliciteren?
Als jij geïnteresseerd bent in kwaliteit en toezicht, communicatief sterk bent en stevig in je schoenen staat, een goed analytisch vermogen hebt, een functie tussen theorie en praktijk ambieert, en het profiel van onze organisatie je aanspreekt, solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Frank Felten, Compliance officer of Jeroen Spiekker, Directeur Professional Competence Center, tel. (030) 2587000. Een (e-)assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

 

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.