Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

Marjanne Poppen

(Junior) Employer Branding Specialist

Ben jij onze nieuwe online marketing held? Heb je interesse in zowel recruitment als marketing en employer branding? Dan zoeken wij jou als nieuwe (Junior) Employer Branding Specialist!

 • Vestiging: Rotterdam (Business Support Center)
 • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Jij gaat deel uitmaken van het online marketingteam. Samen zijn jullie dagelijks bezig met het realiseren van de corporate online doelstellingen en het schrijven van online content. De corporate website en social media zijn dan ook jouw belangrijkste werkterrein. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor de werken bij-site van Baker Tilly Berk. Voor de ontwikkeling en het beheer van deze site zul je nauw samenwerken met onze recruiters.  Wij vragen het volgende van je:

 • We staan op het punt van start te gaan met het ontwikkelen van een nieuwe werkenbij website. Als AMC specialist zul je hier een grote rol in spelen; je denkt mee over designs, functionaliteiten, vacatureteksten etc.
 • Het beheren van websites en het plaatsen van content is voor jou dagelijkse kost. Je weet hoe je een website moet optimaliseren en hoe je de content moet aanpassen om je doelstellingen te bereiken (met behulp van SEO en SEA);
 • Je zult het eerste aanspreekpunt zijn voor de recruiters van Baker Tilly Berk. Jij geeft hun gevraagd en ongevraagd advies over het profileren van Baker Tilly Berk op de arbeidsmarkt via met name online communicatie en campagnes. Je schrijft zelfstandig berichten voor website of social media en je zult ook berichten van anderen redigeren. Je bent verantwoordelijk voor het doorvoeren van het 'employer brand' in de verschillende online uitingen.

Jouw profiel

Om beide rollen goed uit te kunnen oefenen verwachten wij dat je voldoet aan het volgende profiel:

 • Je hebt minimaal HBO / WO werk- en denkniveau met een marketing(communicatie) achtergrond;
 • Je hebt 1-3 werkervaring opgedaan bij een communicatieafdeling van een (middel)grote B2B organisatie en bent klaar voor een tweede stap in je carrière;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. Je weet hoe je het employer brand van een organisatie kunt door vertalen naar communicatie uitingen;
 • Je denkt, leeft en ademt online. Een CMS heeft voor jou geen geheimen. En je hebt kennis van SEO, SEA, Google Analytics en online marketing;
 • Ook heb je een vlotte pen, je bent goed in het schrijven van teksten en redigeren van webteksten, vacature teksten, social media berichten;
 • Je hebt ervaring met het managen van projecten. Je kunt verantwoordelijkheid dragen voor planning, budget, kwaliteit en het aansturen van externe professionals of bureaus.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou als online communicatie specialist een zeer interessante en boeiende werkomgeving. Je krijgt als professional de ruimte en verantwoordelijkheid om deze rol in te vullen. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen. Daarbij staat de kwaliteit voorop.

Je zult deel gaan uitmaken van de afdeling Marketing & Communicatie. Deze afdeling bestaat uit zes professionals en een manager. Je zult veel samenwerken met de recruiters van de afdeling HR.

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, 32 verlofdagen en iPhone.

Meer informatie en solliciteren?

Enthousiast geworden over deze baan? Solliciteer dan snel onderstaand via 'direct solliciteren'.

Een (e)assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Eerst meer weten over deze functie als  online (arbeidsmarkt)communicatie specialist? Neem dan contact op met Marjanne Poppen Manager Marketing & Communicatie, 010-2535900

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.