Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

Irene Peters

Werkstudent HBO fiscaal Rotterdam

Jouw baan
Het werkstudentschap geeft je de mogelijkheid kennis te maken met de verschillende onderdelen van de fiscale aangifte- en adviespraktijk. Binnen onze algemene fiscale praktijk zal je je voornamelijk bezig houden met expat aangiften. Je zal je dus onder andere bezig houden met:

 • Het voorbereiden van expat aangiften
 • Het schrijven van bezwaarschriften
 • Het maken van fiscale posities


Jouw profiel
Wij willen graag met jou kennismaken als je:

 • Een 3e- of 4ejaars student HBO fiscaal recht of fiscale economie bent
 • Minimaal 2 dagen in de week kunt werken, meer is in overleg mogelijk
 • Accuraat, dienstverlenend en creatief bent
 • Een echte teamspeler bent, die van aanpakken weet
 • Goed kunt analyseren, plannen en organiseren
 • Goede communicatieve vaardigheden hebt


Ons aanbod
Wij bieden jou als werkstudent een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen en hierbij staat kwaliteit voorop.

Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. Baker Tilly Berk biedt aan jou als werkstudent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Meer informatie en solliciteren
Enthousiast geworden over deze baan? Solliciteer dan meteen onderstaand. Heb je verdere vragen? Neem dan contact op met Irene Peters-Mooijman,  tel. 010-2535900 of i.peters@bakertillyberk.nl

 • Vestiging: Rotterdam
 • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Ben jij twee in de week beschikbaar en zoek je een fiscale bijbaan naast je studie? Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar een gemotiveerde HBO student die twee dagen in de week de fiscale praktijk komt ondersteunen op het gebied van expat aangiften.

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.