Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

030-2587000
Marjolein de Vries
Secretaresse

(Junior) consultant Healthcare

Ken jij jouw vak als (junior) consultant en wil je jouw kennis en ervaring verder uitbreiden in een hoogwaardige adviespraktijk? Wij zoeken een (junior) consultant die vanuit standplaats Utrecht klanten door heel Nederland bedient.

  • Vestiging: Utrecht
  • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

De adviesgroep Healthcare van Baker Tilly Berk zoekt versterking. Dankzij onze groeiende groep klanten zijn wij op zoek naar ervaren professionals die hun sporen in de gezondheidszorg hebben verdiend en zich graag verder willen ontwikkelen in een inspirerende en collegiale omgeving. De adviesgroep is gespecialiseerd in multicompetente dienstverlening aan onze klanten in de zorgsector. Accountants, adviseurs en fiscalisten werken samen om het beste resultaat voor onze klanten, met name in de care sector, te bereiken.

Jouw baan
Als (junior) consultant ondersteun je de multidisciplinaire adviesteams van Baker Tilly Berk in uiteenlopende adviesopdrachten rondom de bedrijfsvoering: van strategietrajecten, fusie- & samenwerkingsvraagstukken tot 'slimme' overheadreductie, organisatie- en besturingsvraagstukken, digitaliseringsprojecten en procesoptimalisatie.

Wij zoeken
We maken graag kennis met jou als je:

  • Net afgestudeerd bent (met bovengemiddelde cijfers) en je loopbaan in de consultancy en Healthcare wilt starten in een hoog professionele omgeving (junior consultant)
  • Beschikt over enkele jaren werkervaring in een professionele omgeving, bijvoorbeeld in de consultancy of gezondheidszorg (consultant)
  • Een afgeronde academische opleiding hebt in bedrijfskunde, bestuurskunde, organisatiekunde en/of organisatiepsychologie
  • Het leuk vindt om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten van onze klanten
  • Een kritische houding hebt en kwaliteit in je werk als iets vanzelfsprekends beschouwt

Verder zoeken wij een echte teamspeler die van aanpakken weet en die bereid is samen met het team het best mogelijke te presteren bij de klant. Daarnaast beschik je over een rijbewijs B en ben je bereid om te reizen.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct via deze site. Een (e) assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Marjolein de Vries, tel. (030) 258 7000.

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.