Banner

Altijd een vacature die bij je past

Heb je vragen?

Carlo Jansen

Beginnend assistent accountant Audit Amsterdam

Ben jij flexibel en nuchter ingesteld? Eigenzinnig maar niet eigenwijs? Voor onze vestiging in Amsterdam zoeken wij een beginnend assistent accountant voor de controlepraktijk.

 • Vestiging: Amsterdam
 • Dienstverband: Fulltime

Over de functie

Over de organisatie

Baker Tilly Berk N.V. is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Bij Baker Tilly Berk ben je altijd betrokken bij je klanten. Je spreekt ze persoonlijk en komt veelvuldig bij je klanten over de vloer. Je komt in aanraking met zowel nationale als internationale opdrachtgevers. Onze portefeuille is heel divers; een mooie kans om bij diverse branches in de keuken te kijken! Baker Tilly Berk is een onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk.

Jouw baan

Als assistent accountant verricht je in samenwerking met de opdrachtleider uiteenlopende accountancywerkzaamheden:

 • je controleert jaarrekeningen in teamverband 
 • je bent betrokken bij adviesopdrachten
 • in je contacten met klanten signaleer je behoeften en trends, waar je snel en adequaat op in weet te spelen.

Jouw profiel

Wij willen graag kennismaken met jou als je:

 • HBO of universiteit (BE/AC) hebt afgerond
 • gaat starten of net begonnen bent met de RA opleiding
 • creatief, dienstverlenend en ondernemend ingesteld bent
 • een echte teamspeler bent die van aanpakken weet
 • communicatief vaardig bent, zowel in woord als geschrift
 • goed kunt analyseren, plannen en organiseren

Relevante werkervaring is niet vereist.

Ons aanbod

Wij bieden jou als beginnend assistent accountant een boeiende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om door te groeien en waarin je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met leuke collega's om het beste resultaat te behalen en hierbij staat kwaliteit voorop. Bij Baker Tilly Berk herken je de korte lijnen en informele sfeer van regionale kantoren. Tegelijkertijd zijn we erg trots op onze uitgebreide groep klanten van uiteenlopende omvang die wij door onze (internationale) samenwerking kunnen bedienen. Baker Tilly Berk biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en solliciteren

Enthousiast geworden over deze baan? Solliciteer dan direct via deze site. Een (e)assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Carlo Jansen, manager Audit, via tel. 020 644 2840

Over Baker Tilly:
Baker Tilly is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met onze specialismen zoals Corporate Finance, IT Advisory en Employment Advisory. Onze vestigingen kenmerken zich door korte lijnen en een informele sfeer. Wij delen onze wijsheid niet alleen op kantoor maar ook bij de ondernemer aan tafel. Hierbij staat kwaliteit, het fundament van onze organisatie, voorop. Met 900 medewerkers op 14 kantoren en als onafhankelijk lid van het Baker Tilly International netwerk is er altijd ruimte om kennis en wijsheid te delen. Zo groeit niet alleen onze organisatie, maar geven wij ook onze collega’s de kans zich te ontwikkelen.